Hordvik Musikklag
Hordvik Musikklag
 • Nyheter    • Musikklaget    • Medlemmer    • Musikkhus    • Årsplan    • Spilleoppdrag    • Grasrotandelen    • Kontakt    • Linker    • Internt     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 726 299

 

 


Oppsummering av sesongen
 
 
 
 
 

Nå er sommeren komt også til Hordvik Musikklag, som avsluttet sesongen med en fin konsert i musikkhuset 20. juni. Vi har hatt en spennende og god sesong bak oss, og gleder oss allerede til å ta fatt på den neste.

Det første korpset gjorde denne sesongen, var å ha et oppstartseminar på Voss. Det er alltid kjekt å komme seg vekk litt fra bygden og oppleve andre kulturer.

Så var det å øve seg opp til Siddis. Der ble det en flott delt 5. plass i 3. divisjon, med 89 poeng for spilling og 7 poeng for program. En prestasjon korpset var meget fornøyd med.

En ny tradisjon ble forhåpentligvis også innført dette året. Lørdag 20. desember inviterte musikklaget til julebord i musikkhuset, og oppmøtet var godt. De som var der hadde en trivelig kveld, og dette er noe som veldig gjerne kan gjentas!

Det neste store på programmet var NM for Brass Band. Øving og forberedelser begynte en god stund i forveien, og det ble et ekstra press på korpset i år. Korpset ble av forskjellige grunner tilbudt å spille i en divisjon høyere enn vanlig, og tøffe som Hordvikinger er tok vi utfordringen. De fleste var forberedt på at det nok kunne gå mot nedrykk til 4. divisjon igjen, men jubelen var overdøvende da korpset klarte en 12. plass i 3. divisjon med 83 poeng.

I februar var det årsmøte i musikkhuset, og Stian Johan Valestrand takket for seg som formann og overlot vervet til Thor-Atle Størksen. Begge to er i 20-årene, og det er kjekt å se at de yngre tar tak.

På våren bestemte Musikklaget seg for å holde en stor vårkonsert. De inviterte hele verden til konsert i musikkhuset, da de fremførte stykker av Vamp og Queen. Med hjelp fra sangerene Silje Nikolaisen og Finn Gjerdrum ble det en forrykende konsert, fylt av spilleglede og kvalitet.

Korpset har også stått på på dugnadsfronten i år. Vi har arrangert ro- og fiskekonkurranse i Tellevik, der oppmøtet og været har vært upåklagelig. Det har også blitt noen småkonserter rundt om, blant annet i Rimmaskaret og i Skjold Kirke.

Det hele ble avsluttet med en fin konsert i musikkhuset 20. juni, før de som ville var invitert til Svein Tellevik for å feire den foregående sesongen og den kommende sommeren.

Vi håper alle musikantene er fornøyd med sesongen, og at de ser frem til de neste utfordringene. For de som ønsker det skal det prøves å holdes noen sommerøvinger om tirsdagen gjennom sommeren. Uansett bør man vel tørke støv av instrumentet noen ganger i løpet av sommeren.

    Utskriftsvennlig versjon