Hordvik Musikklag
Hordvik Musikklag
 • Nyheter    • Musikklaget    • Medlemmer    • Musikkhus    • Årsplan    • Spilleoppdrag    • Grasrotandelen    • Kontakt    • Linker    • Internt     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 700 920

 

 


Bygdedag og Siddis -08
 

Da var det klart for 2 travle og hektiske uker for Hordvik Musikklag, men med desto mer gøyt og med noen høydepunkter innimellom.

Vi begynner fredag den 24. oktober med seminar i forkant til Siddis Brass. Grovmessing skal da til pers og skal møte i musikkhuset kl 18:30 og øve frem til de er nesten klare til Siddis (som vil bli ca kl 21:00). På lørdag er det på an igjen for hele korpset, og de skal da møte på samme sted kl 11:00. Her vil det bli øving frem til kl 14:00, med noen små pauser innimellom, før vi avslutter med konsert på skolen kl 15:00.

På lørdag er det nemlig bygdedag i Hordvik - den ene dagen i året som Hordvikingene bruker på å hylle seg selv og sine egne. Fra ca 12:00 og utover vil Hordvik Skole være åpen med forskjellige aktiviteter, for store og for små.


På søndag skal korpset i ilden igjen, med øving fra kl 13:00 til 16:00. Den siste seminarsdagen vil bli avsluttet med en konsert sammen med Bergen Brass Band i musikkhuset kl 17:00. Så om dere ikke har anledning til å komme og høre korpset på lørdag får dere en siste sjanse før Siddis på søndag.

Siste uken før Siddis vil det være vanlig øving om tirsdagen, men med en ekstraøving torsdag. På fredag 31. oktober blir det reising mot Siddis, der bussen går kl 11:00. Når man ankommer Stavanger vil det bli en ekstraøving der nede med siste finpuss - før man sannsynligvis går ut og tar seg en matbit.

På lørdagen vil korpset måtte stå grytidlig opp for å spille konkurranse kl 08:30 - som første korps i 3. divisjon (spillerekkefølgen kan sees under. For spillerekkefølgen i alle divisjoner se link rett overfor tabellen). Hordvik Musikklag skal i år spille musikk av Peter Graham. Vi skal spille 4 satser fra "Windows of the World" og avslutte med en sats fra "Call of the Cossacks".

Etter at korpset er ferdig å spille er man fri til og gjøre som man vil resten av dagen (og natten). Det vil være festkonsert med Eikanger-Bjørsvik Musikklag lørdagskvelden, der korpset vil få vite sin plassering, før det blir Brassnight. Korpset setter fart igjen mot Hordvik søndags morgen og er forhåpentligvis godt tilbake igjen i sine egne hjem innen Brann-kampen.

Så håper vi på to glimrende helger som toppes med et godt resultat på Siddis!

   


Read file
 Spillerekkefølgen




  
Spillerekkefølgen for 3. divisjon i "Lille konserthall" i Bjergsted Musikksenter

Tidspunkt  Korps  Dirigent 
08:30   Hordvik Musikklag   Knut Emil Mjøs  
08:55   Nes Musikkforening   Andres Halla  
09:25   Lyshornet Brass   Knut Harald Rydland  
09:50   Karmsund Brass   Per Olav Paulsen  
10:20   Stavanger Kommunes Korps   Morten Øvrebekk  
10:45   Hetlevik Musikklag   Hilde Brevik Grytten  
11:10   Langhus Brass   Idar Torskangerpoll  
11:55   Randaberg Musikkorps   Selmer Simonsen  
12:20   Rosendal Musikklag   Torstein Hatlevik  
12:50   Salhus Musikklag   Knut Emil Mjøs  
13:15   Fjell Brass   Oddvar Nøstdal  
13:45   Skeie Glad-Brass   Espen Westbye  
14:40   Gjøvik Bybrass   Torbjørn Lunde  
15:05   Indre Torungen Brass Ensemble   Lars-Bjørnar Strengenes  
15:30   Sotra Brass   Henning Anundsen  
16:00   Florø Hornmusikk   Kjetil Høidal  
16.40   IMI Brass   Per-Erik Petersen  
17:05   Fitjar Musikklag   Per Olav Paulsen  
17:30   Lindås Brass   Hogne Holmås  

 

Utskriftsvennlig versjon