Hordvik Musikklag
Hordvik Musikklag
 • Nyheter    • Musikklaget    • Medlemmer    • Musikkhus    • Årsplan    • Spilleoppdrag    • Grasrotandelen    • Kontakt    • Linker    • Internt     • Gjestebok  

 

 

   Nyheter
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 627 393

 

 


Sesongen 2010/11
Thor Atle på Siddis
 
Thor Atle på Siddis
 
Knut Emil Mjøs
 
Knut Emil Mjøs

Hordvik Musikklag legger opp til en aktiv sesong. Korpset fyller i 2011 90 år, og vil vise at man ikke er en ”pensjonist” som setter seg i tilbake i stolen og ser på at livet passerer revy.

Første konsert arrangerer vi allerede søndag 19.september med Haukås Musikklag som gjester. Korpset reiser også i år til Stavanger og deltar 6.november i konkurransen Siddis Brass, hvor vi skal presentere et sammenhengende musikkprogram som vurderes ut fra kvalitet i musikalsk fremføring og for sin underholdningsverdi.

Før denne konkurransen arrangerer vi seminar med huskonsert i Musikkhuset, fredag 29.oktober, da med Salhus Musikklag og Bergen Embasjør Ensemble, som gjester. Lørdag 30.oktober deltar korpset på Hordvik Bygdedag og vil da presentere det program vi skal fremføre i Siddis.

Onsdag 3.november inviterer Hordvik til stor konsert i Hordvik skole og vi har med oss, Haukås Musikklag, Oster Brass og Sotra Brass som gjester. Korpsene stiller topptrimmet for Siddis og vil presentere sine konkurranse programmer.

Torsdag 25.november inviterer Hordvik Musikklag til konsert med Unge talenter. Det er unge musikere opp til 16 år som da får anledning å opptre som solister sammen med HML. I tillegg vil alle aspirantene i Hordvik Skolemusikklag få anledning å spille to musikknummer sammen med Musikklaget. Dette er et spennende prosjekt med mange involverte. Det er Knut Emil Mjøs som dirigerer denne konserten.

16.desember inviterer vi til julekonsert. Sted er ennå ikke avklart, men vi håper å kunne få til en konsert hvor vi presenterer musikk som hører julen til og som hjelper deg inn i den rette stemningen.

Over nyttår står forberedelsene til Norgesmesterskapet for Brass Band på planen. Mesterskapet finner sted i Bergen 11. og 12.februar 2011. Før den tid skal vi delta på en stor NM konsert som Haukås Musikklag arrangerer 9.februar.
Basar og konsert blir det 27.mars 2011, og korpset legger opp til å presentere sin første jubileumskonsert 17.mai 2011.

Det planlegges en utendørs konsert i juni 2011 som avslutning på en begivenhetsrik sesong. Dersom vi får det til vil Hordvik også legge ut på en jubileumstur til utlandet i løpet av sommeren 2011.

Når sesongen 2010/2011 er ferdig avslutter vi også samarbeidet med Knut Emil Mjøs som dirigent. Etter mange gode år, hvor Knut Emil har utviklet korpset i store steg, er vi enige om vi nå skal gå hver vår vei. Det blir nok flere anledninger til å takke Knut Emil for den formidable innsats han har lagt ned for Hordvik Musikklag.

Tekst av Sigurd Aarlie

    Utskriftsvennlig versjon